Over puur verkoop

Geen verkoop is dezelfde, ieder pand heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Sinds 1999 hebben wij een uitgebreide ervaring opgebouwd in de verkoop van vastgoed in Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen.

Van bij de eerste kennismaking tot bij het verlijden van de akte heeft u slechts 1 aanspreekpunt bij Immo Van Wassenhove en wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd.

Uw pand krijgt de klassevolle aanpak die het verdient.

Dit betekent begeleiding van bij het begin, zowel naar verkoopsstrategie als naar het bepalen van de realistische verkoopprijs.

Bij de verkoop van een pand draait het om presentatie. Een verkoopsdossier, zowel op papier als digitaal, moet een aantrekkelijk beeld geven van het pand en zijn omgeving. Naast het gebruik van de klassieke media als streekpers en kranten, zijn de digitale media een absolute must geworden om uw pand te promoten : website, immoweb, social media (facebook, twitter ea)

De administratieve begeleiding gebeurt nauwgezet : wij staan in voor de aanvraag van de nodige attesten als energieprestatiecertificaat, electriciteitsattest, aanvraag stedenbouwkundige gegevens..

In het belang van een vlotte verkoop kan u rekenen op een volledige beschikbaarheid, ook in de avonduren en in het weekend.

De verkopende partij wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken : dit is een middel om de verkoopsstrategie bij te sturen. Wij hebben de plicht om de verkoper ook op de hoogte te houden van het verloop van de onderhandelingen: ieder bod wordt doorgegeven, de verkoper neemt de uiteindelijke beslissing.

De verkoopsovereenkomst wordt door ons opgesteld , indien nodig in overleg met de notaris van de verkoper. Het volledige dossier wordt doorgegeven aan de notaris. Indien er nadien nog vragen rijzen, dan kan u uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Kortom, wij streven ernaar om de belangen van de verkoper zo goed mogelijk te behartigen, en alle partijen correct te informeren.